Hodnocení obchodu

5,0 237 hodnocení
Přidat hodnocení
5
237x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Libor | 5.1.2021
Objednával jsem plenkový dort již 2 x a vždy jsem byl velice spokojen - vše doručeno do 2 dnů od objednání i s velice milým dopisem od paní majitelky obchodu. Doporučuji.
F Avatar autora Frederika | 5.1.2021
Jsem spokojená moooc děkuji všem doporučuji....
E Avatar autora Eva | 5.1.2021
velká spokojenost
J Avatar autora Jiří | 5.1.2021
Rychlé vyřízení, výrobek super
J Avatar autora Jitka | 5.1.2021
Krásný dort, rychlé dodání, dobrá komunikace s obchodem, všem doporučuji
K Avatar autora Karolína | 5.1.2021
Krásný dort, všem doporučuji :)
L Avatar autora Ludmila | 4.1.2021
Nádherný dort???? Paní velice ochotná a příjemná. Vše proběhlo v pořádku.
L Avatar autora Lucie | 4.1.2021
Moc krásný plenkovy dort, kolegyně byla nadšená, vlastně uplne všichni.
NP Avatar autora Nina Postránecká | 4.1.2021
Moc krásné
N Avatar autora Nikol | 4.1.2021
Maximalni spokojenost. Skvela komunikace i odvedena prace ???? Mega rychle dodani! Doporucuji ????
Š Avatar autora Šárka | 4.1.2021
Velmi spokojená.Dort vypadal úžasné a udělal radost.Jenom doporučuji.
JH Avatar autora Jakub Hájek | 4.1.2021
Já i obdaření jsme byli nadmíru spokojeni. Vysoká kvalita a pěkné provedení. Doporučuji!
E Avatar autora Edita | 4.1.2021
Velmi spokojena, rychlé dodání,dort byl nádherný. Obchod vřele doporučuji!!!
I Avatar autora Iva | 4.1.2021
Naprostá spokojenost, dort dostal vnouček i vnučka, hezké, vtipné, praktické. Doporučuji.
M Avatar autora Miroslav | 4.1.2021
Velmi spokojen.Dort jsem si objednal 2 x a vždy nadherně zpracován.Vždy jek všichni obdivolali.všem doporučuji.
H Avatar autora Helena | 4.1.2021
Naprostá spokojenost. Dort vypadá nádherně a jako darek, udelal radost. Dodani proběhlo rychle. Pokud nekdo bude hledat darek pro miminko, budu ho doporucovat .
L Avatar autora Lucie | 21.12.2020
Překvapilo mě rychlé dodání objednávky, všem doporučuji, komunikace s e-shopem byla naprosto bezproblémová. Moc děkuji a kéž by takových e-shopů bylo více. Dortíky z plenek jsou nádherné a originální :-)
P Avatar autora Petra | 6.12.2020
Plenkový dort jsem objednala již po několikáté. Krásná práce. Navíc velmi rychlé dodání. Vřele všem doporučuji ????.
J Avatar autora Jana | 2.12.2020
Super rychlé dodání. Až mě to překvapilo. Senzace. A dort je krásný.
J Avatar autora Jana P. | 2.12.2020
Vše v pořádku. Rychlé dodání, krásné plenkové dorty.

Stránka 3 z 12 , položek celkem: 237

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.